+36 20 555 1155

Miért inkább az autóbérlés?

Először csak nevetett mindenki, amikor azt mondtam, hogy sokszor gazdaságosabb, de legalábbis ésszerűbb autót bérelni, mint megvásárolni. De amikor elővettem egy papírt és egy tollat...

Az autóbérlés előnyei:

1. ÁFA: Az autóbérlés a vállalkozásban költségként leírható, az áfa tartalma pedig visszaigényelhető!

2. Rövid távú kötelezettség: Az autóbérlés során nincs az a 4-5 éves elköteleződés, amit az autóvásárlás jelent. Az autó eladásakor veszteség keletkezik. Ez a veszteség az új autóknál a legmagasabb. Ebben a tekintetben mindegy, hogy készpénzes autóvásárlásról, lízingről vagy hitelről be-szélünk. Hiszen ezek valójában csak finanszírozási formák, melyeknél az eladáskor felmerülő veszteség minden esetben jelentkezik.

3. Nincs tőkelekötés: Nincs saját gépjárműparkból eredő tőkelekötés, a járművásárlásra fordítandó összeg javítja a cég likviditását, és nincs értékcsökkenési kockázat.

4. Rugalmasság I: Az élet változások sorozata. Ez pedig azt jelenti, hogy időnként változik az, hogy milyen autóra van igény. Ilyen eset lehet, amikor gyermek születik a családba; ha felnő a gyermek, és már kicsi a régi autó, vagy ha már „kirepül" a családi fészekből. Cég esetében, ha változik a cégprofil vagy az ügyfélkör, ha mástípusú (pl. nagyobb csomagterű, több személyes stb.) autó kell, vagy ha például a városi, rövid távú autózás helyett a hosszabb távú utak válnak gyakoribbá (vagy fordítva).

autorent Bérlés esetén lehetőség van az éppen aktuális igénynek megfelelő autó cseréjére. Akár más típusú, kisebb vagy nagyobb méretű autóra.

5. Rugalmasság II: Ha kiderül, hogy már nincs szükség az autóra, akkor egyszerűen visszaadható. Ilyen esetek: amikor valaki az új munkahelyen cégautót kap; külföldi munkavállalás esetén; amikor egészségügyi okokból nem lehet használni a jogosítványt; ha a vállalkozásban létszám-leépítés történik; ha pénzügyi okból csökkenteni kell a költségeket stb.

6. Az idő pénz: Ha egy vállalkozó a havi bevételeit elosztja a munkával töltött órák számával, akkor láthatja, hogy mennyi az „órabére". A vállalkozó ideje is pénz, a saját autó pedig nagymértékben időt (és pénzt) rabló mulatság. így tekintve komoly veszteség a szervizzel, a téli/nyári gumicserével, a vizsgáztatással, vagy az autó eladásával eltöltött idő.

7. Váratlan helyzetek: Ha az autó megsérül, vagy összetörik, a bérlőnek annyi a dolga, hogy átül a csereautóba. Nem kell időrabló szervizzel, ill. biztosítási ügyintézéssel töltenie az idejét. Nem kell azzal foglalkoznia, hogy a javítás miatt kieső időszakra autót szerezzen.

8. Időnyerés: Autóvásárlás előtt sokszor érdemes átmeneti időszakra is autót bérelni. Ez lehet fél év, vagy akár egy év is. Ilyen eset például, amikor új tevékenység kezdődik egy cégben, amihez autó kell. Vagy új alkalmazott kerül felvételre, akinek a munkájához autóra van szükség. Sokszor menet közben derül ki, hogy valójában milyen autóra lett volna szükség. Sőt, néha az derül ki, hogy az autóra valójában nincs is szükség.

Auto

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

berb

BÉRBEADÓKNAK

Terkep

TÉRKÉP

Telefon

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 1155)

Telefon

ÍRJON NEKÜNK!

Faq

GY.I.K.

langeng

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."